مدير امور شعب بانک صادرات چهارمحال و بختياري گفت: سيستم بانکداري کشور دستوري است و دولت در تلاش براي اصلاح اين وضعيت است.
به گزارش خبرنگار
سلام لردگان، منصور نقيبي ظهر امروز در نشست خبري با اصحاب رسانه چهارمحال و بختياري اظهار کرد: در دولت تدبير و اميد انسجام و تحقيقات بر اساس موازين علمي و دانشگاهي است و در هيچ کدام از دولتهاي گذشته اينگونه نبوده است.
وي افزود: بعد از انقلاب در کشور ما سيستم دستوري بر مقوله بانکها حاکميت کرده ولي امروز دولت به فکر اصلاح اين سيستم از اقتصاد دستوري به بخش خصوصي است.
نقيبي بيان داشت: مقام معظم رهبري نيز از اين وضعيت فعلي ناراضي هستند و تاکيد دارند که دولت سيستم بانکي را اصلاح کند.
مدير امور شعب بانک صادرات چهارمحال و بختياري گفت: نخستين مقوله ما در اين زمينه معرفي اين موضوع است که نرخ سود بانکي چگونه محاسبه شود تا تعادل در بازار ايجاد شود.
وي تصريح کرد: براي محاسبه سود بانکي اولين مساله تورم است که در حال حاضر بانک مرکزي آن را 25 درصد اعلام کرده است.
نقيبي ادامه داد: براي محاسبه نرخ سود تسهيلات بانکي از طريق فرمول زير عمل ميشود:
تورم+ نرخ بازده بازار+نرخ ريسک+حقالوکاله بازار
اين مسئول تاکيد کرد: اگر بخواهيم از اين طريق پيش برويم بايد اعلام کنيم که نرخ تورم 25 درصد است و اين را بايد با نرخ سود بازده بازار که 22 درصد است جمع و دوباره اين را با نرخ ريسک که در کشور ما 10 درصد است و همچنين با حقالوکاله سه درصدي بانک جمع کنيم که در مجموع ميشود 60 درصد و اين در حالي است که بانکها تسهيلات خود را با نرخ 28 درصد به مردم ميدهند.
وي افزود: در پنج سال اخير مراجعهکنندگان به بانکها 50 درصد کاهش پيدا کرده که اين امر در راستاي توسعه سيستم بانکداري الکترونيکي بوده است.
نقيبي خاطرنشان کرد: بايد بانکها بتوانند هزينههاي خود را کاهش دهند که يکي از اين راهها افزايش خدمات توسعه بانکداري الکترونيکي در نقاط مختلف کشور و همچنين کاهش تعداد شعب صورت گيرد.
مدير امور شعب بانک صادرات چهارمحال و بختياري با بيان اينکه مقوله طرحهاي زودبازده ديگر تمام شده ولي ما يکهزار و 50 ميليارد ريال از صندوق توسعه ملي تصويب شده يا در حال تصويب براي 5 طرح بزرگ در اين استان داريم.
وي اظهار داشت: اعتبارات مصوب شده براي طرحهاي اشتغالزايي در اين استان در حال پرداخت است.
مدير امور شعب بانک صادرات چهارمحال و بختياري با اشاره به تعطيلي يکي از شعب بانک صادرات در شهر لردگان دومين شهرستان پرجمعيت استان چهارمحال و بختياري افزود: در لردگان مردم بايد به سمت بانکداري الکترونيکي بروند.
وي در پاسخ به اين سئول که در مرکز شهرستان لردگان تنها يک شعبه وجود دارد و مراجعه مردم خيلي زياد است تاکيد کرد: از طريق تامين نيرو اين مشکل در آينده برطرف ميشود.
انتهاي پيام/
خبرگزاري فارس